Craciun fericit!

christ_is_our_foundation-672x372Iată-ne și în Ajunul Crăciunului, unii proaspăt întorși în mijlocul familiei, alții departe de țară, singuri sau cu cei dragi alături.

În zilele noastre X-mas tinde să ia locul Crăciunului, Moș Crăciun ia locului micului Iisus, iar cadourile, cumpărăturile, forfota pregătirilor și party-urile, iau locul tihnei și Crăciunului tradițional. Ce putem face, așa sunt vremurile…

Încercând să aduc în casă atmosfera adevărată a Crăciunului și gândindu-mă ce muzică ar fi potrivită, prima dată mintea mi-a fugit la ceva „old carols”, după care mi-am dat seama că pentru mine „colinde” este egal cu „Hrușcă” și am fost surprins. Chiar dacă poate nu mai este la modă, când ai câteva decenii de asociere între acele colinde și bucuria Crăciunului, ajungi să alegi să te bucuri chiar dacă nu vei fi.. în ton cu moda.

Și fiindcă tot este Ajunul Crăciunului, nu pot pierde ocazia de a vă ura un Crăciun fericit, în liniște și bunăstare, alături de cei dragi!

Reclame
Imagine | Acest articol a fost publicat în Romani in UK, Sarbatori și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s