TfL TravelBot stie tot

facebook-messenger-tfl-travelbotPână de curând, inteligența artificială era un subiect de domeniul SF-ului, dar iată că o regăsim din ce în ce mai des prezentă în jurul nostru. Începând cu această vară, TfL – Transport for London, compania care gestionează transportul în comun din capitala britanică, a lansat TfL TravelBot, o aplicație social media de nouă generație bazată pe inteligența artificială, ce răspunde practic instantaneu oricărei întrebări legate de transportul în comun din Londra.

Prin intermediul unui chat cu clienții, TfL TravelBot poate oferi informații despre autobuzul care trebuie să sosească într-o stație, traseele sau devierile de traseu, update-uri asupra traficului cu autobuzele, metrourile, trenurile sau tramvaiele, sau pur și simplu, harta metroului, metroului de noapte sau trenurilor.

Poți accesa TfL TravelBot căutând pe Facebook „TfL TravelBot” sau accesând direct www.facebook.com/tfltravelbot/ . Încearcă-l și tu!

Reclame
Imagine | Acest articol a fost publicat în Londra, Utile și etichetat , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s