Sunt corecte informatiile care circula pe internet despre NINo?

national_insurance-numberAm văzut astăzi pe două pagini de Facebook diferite, care ne propuneau informații despre NINo. Una dintre postări dădea link-ul unui articol de pe internet pentru o informare completă, iar cealaltă, probabil pentru economie de timp, copiase pur și simplu un(alt) articol de pe net, cu aceeași temă.

Problema cu aceste articole utilizate ca sursă este că ambele erau vechi de câțiva ani, deci informațiile oferite… nu preamai sunt de actualitate. La vemea lor articolele erau corecte și utile, dar între timp lucrurile s-au mai schimbat.

În acest moment NINo se obține ușor, aproape am putea spune că se primește „cu buletinul”. Nu mai există condițiile din trecut și nici nu mai sunt necesare toate acele acte la care fac referire toate acele articole din trecut.

Detalii…Ce este NINo? La ce folosește NINo? Cum se obține? Ce acte am nevoie pentru NINo? – adică Tot ce trebuie să știi despre NINo găsiți într-un articol pe care l-am publicat cu ceva vreme în urmă – citește articolul AICI.

P.S. Era să uit… Există multe întrebări pe FB despre ce se va întâmpla cu obținerea NINo, începând cu luna martie, momentul când se presupune că va fi declanșat procesul cunoscut ca „Brexit”. Răspunsul simplu și corect este „nimeni nu știe”, restul fiind speculații. Nu există hotărâri luate în acest sens, cu atât mai puțin proceduri.

Reclame
Acest articol a fost publicat în Romani in UK, Utile și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Sunt corecte informatiile care circula pe internet despre NINo?

 1. Emanuel zice:

  E o problema daca mi-am pierdut hartia cu NINO? Ce ar trebui sa fac?

  Apreciază

  • Luka zice:

   Dacă îți ști numărul, nu ai nevoie neapărat de hârtia propriuzisă. Totuși, poți suna la 03002003500 și poți solicita o scrisoare de confirmare pentru NINo.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s