Primaria a dat asigurari unei fetite ca Mos Craciun nu va fi amendat cand ii va aduce cadourile

mos-craciunMama unei fetițe de 9 ani din East Finchley – Londra, a trimis primăriei Barnet o scrisoare cel puțin neobișnuită, în care spunea că fiica sa este extrem de îngrijorată că Moș Crăciun ar putea fi amendat pentru parcare neregulamentară atunci când îi va aduce cadourile. Cu toate că ea încercase să o liniștească, se pare că tatăl acesteia nu a făcut altceva decât să pună paie pe foc, spunându-i micuței că Moșul va primi cu siguranță o amendă uriașă pentru parcări, atunci când se va întoarce la Polul Nord. Mama, care se declara disperată, solicita în baza dreptului la informare, o confirmare oficială că acesta nu va fi amendat.

Reprezentanții consiliului local vizat, au răspuns prompt, cu mult profesionalism și simț al umorului, tipic britanic. În răspunsul lor oficial, aceștia au dat asigurări că Moș Crăciun nu va fi amendat pentru parcare și au explicat cu lux de amănunte că sania moșului nu se încadrează în nici un caz în categoria autovehiculelor, fapt pentru care nu se află sub incidența legii ce reglementează parcarea în zonă.barnet

În încheiere, După ce au reasigurat familia fetiței că nu există nici un motiv de îngrijorare, simpaticii reprezentanți ai consiliului local din nord-vestul Londrei, le-au dat și câteva sfaturi practice. Aceștia spuneau că nu este indicat să-i lase Moșului sherry, whisky, sau alte băuturi alcoolice, alături de tradiționalele „mince pies”,acestea putând fi periculoase pentru cineva care zboară cu sania la viteze supersonice, ci mai degrabă, apă, lapte sau sucuri de fructe.

sursa

Reclame
Acest articol a fost publicat în Funny, Londra, Sarbatori și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s