Citymapper London

fb_share_imgIndiferent dacă locuiești în Londra, sau ești doar în trecere pe aici, atunci când ești nevoit să apelezi la transportul în comun pentru a ajunge într-o zonă pe care nu o cunoști, ai nevoie de o aplicație pentru mobil pe care să te poți baza.

Eu folosesc de ceva vreme Citymapper London – aplicația pentru mobil,  pe care o găsesc extrem de utilă și ușor de folosit, motiv pentru care o recomand tuturor.

Aplicația îți permite să îți stabilești rute între două puncte, în timp real, sau programate, oferindu-ți în același timp o mulțime de informații care te ajută să te orientezi. Poți alege între metrou, autobuze, taxiuri, biciclete, sau le poți combina, în funcție de preferințe, preț sau timpul pe care îl ai la dispoziție.

Locațiile le poți căuta după stradă, adresa completă, postcode, sau căutând pur și simplu după numele/denumirea locației.

Poți afla, de asemenea care sunt metrourile sau autobuzele care urmează să sosească în stația în care te afli, sau în oricare altă locație și multe, alte informații utile.

Uneori, aplicația îți oferă în glumă și variante mai inedite de transport, precum catapulta sau… teleportarea. 🙂 Nu te bucura, este doar… umor britanic.

Descarcă de aici Citymapper London pentru Apple sau Android.

Apropo, tu ce aplicație folosești pentru a te orienta prin Londra?

Reclame
Acest articol a fost publicat în Turist, Utile și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Citymapper London

  1. Pingback: Stiati ca…? – ANGLIA24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s