World Naked Bike Ride London 2016

wnbr776-bottomLondra a fost sâmbăta aceasta gazda unui eveniment care cu siguranță i-a surprins pe trecătorii neavizați. Sute de bicicliști dezbrăcați, goi pușcă sau îmbrăcați sumar, au invadat străzile capitalei britanice cu ocazia „World Naked Bike Ride London 2016”. Eveniment anual desfășurat în diferite orașe ale lumii, WNBR se dorește a fi un protest la adresa „culturii” auto și a dependenței de petrol. Indiferent dacă motivația reală a bicicliștilor coincide sau nu cu scopul organizatorilor, evenimentul stârnește reacții dintre cele mai diverse.

Cu toate că nu există o lege care să interzică nuditatea în Londra, ziarele apărute în zilele premergătoare evenimentului, abundau de apeluri ale organizatorilor către participanți de a se dezbrăca… responsabil și sfaturi utile, însoțite de mărturii ale participanților la edițiile precedente. Pentru că marșul nu se desfășoară pe un traseu marcat și nici nu se oprește circulația, participanții erau sfătuiți printre altele să nu se dezbrace înainte de începerea cursei, să își păstreze cu grijă hainele pt nu le pierde și… a-și verifica starea tehnică a bicicletei pt a evita situații de genul uneia descrise de un vechi participant, a cărei bicicletă s-a defectat, lăsându-l pe nefericit singurul dezbrăcat din Trafalgar Square.

Și ca să ne facem o idee despre cum a arătat World Naked Bike Ride London de anul acesta, iată un video de aproximativ 6 minute cu momente de pe parcursul evenimentului.

sursa foto: www.worldnakedbikeride.org/uk

Reclame
Acest articol a fost publicat în Funny, Londra, Video și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s