Tu folosesti aplicatia UBER?

A-smartphone-displays-the-Uber-mobile-applicationTu folosesti aplicatia UBER?

Sincer să fiu, de când sunt în Londra nu am mers niciodată cu taxi, fie el Black Cab sau Minicab, dar de curând mi-am instalat aplicația Uber la invitația unei prietene și am trăit și experiența asta, ba chiar m-am obișnuit repede cu ea.

Pentru că mi-a făcut invitația, prietena mea a primit un credit de 10 lire pentru o următoare călătorie, iar pe mine iată-mă făcând prima mea călătorie cu un credit de asemenea de 10 lire. Trebuia să merg la aeroport la Luton, la o oră imposibilă din noapte și neavând foarte multe variante de transport, am apelat la serviciul celor de la Uber.

Experiența a fost deosebit de plăcută. Comanda se face simplu pe aplicație, poți vedea în timp real, unde este mașina alocată ție, tipul și numărul acesteia, de asemenea numele, poza și datele de contact ale șoferului. Și nu în ultimul rând ești înștiințat dinainte de costul și durata estimată al cursei.

În general șoferii Uber sunt motivați prin reviw-urile pe care le dau pasagerii după cursă, să  fie amabili, prietenoși, cu o ținută îngrijită, mașină curată și în general să îți ofere o călătorie cât mai plăcută.

Pentru că la instalarea aplicației îți setezi și un card bancar ca modalitate de plată, nu ai nimic să îi plătești șoferului, plata făcându-se automat din cardul tău bancar. Apropo, cursa mea Wembley – Luton a costat cu tot cu taxa de parcare 46 de lire, din card debitându-mi-se doar 36 (țineți minte bonusul de 10 lire de la instalare?).

Oricând vei putea să îți inviți și tu prietenii să își instaleze aplicația și vei primi la rândul tău câte 10 lire credit pentru fiecare dintre ei. Să tot circuli cu taxiul așa! 🙂

Apropo, eu am invitat-o pe nevastă-mea și am mai primit un bonus de 10 lire, bonus pe care l-a primit și ea și pe care l-a folosit când a fost în București(da, Uber funcționează și acolo).

Dacă tot am ajuns la partea asta, din câte știu eu, în UK mașinile Uber circulă în vreo 5 orașe, lista tuturor „orașelor Uber” din lume fiind disponibilă aici.

Dacă încă nu ai încercat UBER descarcă-ți aplicația acum și, de ce nu, fă o cursă gratuită:

Inscrie-te acum și primește cadou 10 lire la prima ta cursă!

uber

 

 

Reclame
Acest articol a fost publicat în Londra, Utile și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Tu folosesti aplicatia UBER?

  1. Emanuel zice:

    Si eu vreau! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s